ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2025

Στις 8 κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου η Ζωή Φίτσιου

 Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, η χάλκινη Ολυμπιονίκης του ομίλου μας, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας στην Αττάλεια της Τουρκίας παραμένοντας στις 8 καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως. 

Η Ζωή ηττήθηκε στα προημιτελικά απο την Βρετανίδα αθλήτρια για μόλις 2 δευτερόλεπτα.Η εμφάνιση της ήταν εξαιρετική σε όλες τις κούρσες χαρίζοντάς μας θεαματικές κούρσες γεμάτες δίψα για τη νίκη!

Αυτός ο αγώνας αποτέλεσε την  τελευταία συμμετοχή της Ζωής για τη φετινή χρονιά που εκπροσώπησε με τα γαλανόλευκα τη χώρα μας! Συγχαρητήρια Ζωή, σου ευχόμαστε καλή ξεκούραση!



Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

Συμμετοχή της Ζωής Φίτσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

Ο όμιλός μας εκφράζει τη μεγάλη του χαρά και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή της χάλκινης Ολυμπιονίκης, Ζωής Φίτσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας, από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου.

Η Ζωή θα αγωνιστεί ανάμεσα σε 33 αθλήτριες από όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας και το σύλλογό μας σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και υψηλού επιπέδου αγωνιστικό γεγονός.
Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει, όπως πάντα, τον καλύτερό της εαυτό μέσα στο νερό.

Η συμμετοχή της αποτελεί τιμή και έμπνευση για όλους μας.