Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων!

 Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου ολοκληρώθηκε στη λίμνη Παμβώτιδα, η δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για την κατηγορία Παίδων /Κορασίδων. Το σωματείο μας έχοντας κατακτήσει συνολικά 3 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα, σε όλες τις κατηγορίες (Ανδρών /Γυναικών - Ανδρών /Γυναικών κάτω των 23 - Εφήβων /Νεανίδων και Παίδων /Κορασίδων), βρέθηκε στην 5η θέση στον πίνακα των μεταλλίων και στην 6η θέση στην γενική βαθμολογία ανάμεσα σε 30 σωματεία.

Ο όμιλος μας συμμετείχε με 5 πληρώματα και 10 αθλητές-τριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων /Κορασίδων κατακτώντας 1 αργυρό μετάλλιο στην δίκωπο (2-) Παίδων. Τα υπόλοιπα πληρώματά μας πέφτοντας στο στίβο μάχης με μεγάλο αριθμό συμμετοχής στα αγωνίσματα τους έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για την καλύτερη δυνατή κατάταξη στους τελικούς τους. Είναι μια ομάδα πολλά υποσχόμενη , δουλεύοντας και βελτιώνοντας καθημερινά τις επιδόσεις της. 

Ο πρόεδρος και το Δ. Σ. του ομίλου συγχαίρει θερμά τους μικρούς του αθλητές για την αγωνιστικότητα που έδειξαν και το πάθος τους να συνεχίσουν, φέρνοντας μεγαλύτερες επιτυχίες στο άθλημα της κωπηλασίας. Επίσης, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στον προπονητή του ομίλου, Δούφλια Κωνσταντίνο.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα :


2Η ΘΕΣΗ 


2- Παίδων 
Ραπτόπουλος Ανδρέας - Αθανασίου Γιώργος 

5Η ΘΕΣΗ

2Χ Παίδων 
Ηλιόπουλος Νίκος - Μονοχολιάς Βασίλης 

9Η ΘΕΣΗ

4Χ Κορασίδων 
Μπούσιου Δέσποινα - Παπαθανασίου Μαρία - Μπουρλή Στέλλα - Μεσητίδου Βασιλική 

12Η ΘΕΣΗ 

1Χ Παίδων 
Κωνσταντουλάκης Γιώργος 

13Η ΘΕΣΗ 

1Χ Κορασίδων 
Κεσίδου Σοφία 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το στο Facebook