Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης!

 Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης 7-8 Σεπτεμβρίου , στη λίμνη Βόλβη. Οι νεαροί αθλητές, αγωνιζόμενοι στη μικρότερη κατηγορία του αθλήματος, βιώνουν τις πιο όμορφες εμπειρίες στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της κωπηλασίας!

Ο όμιλος μας συμμετείχε με 3 πληρώματα σε τρία αγωνίσματα τους προγράμματος! Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου συγχαίρουν θερμά τους αθλητές και τον προπονητή τους, Δάσκαλο Χρήστο, για την εξαιρετική τους εμφάνιση τόσο μέσα στον αγωνιστικό στίβο όσο και έξω από αυτόν!

Την ομάδα συνόδευσαν το μέλος της διοίκησης Μητράκας Κωνσταντίνος και το μέλος του ομίλου Νάτης Κωνσταντίνος. 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα :


1Χ Κορασίδων Αρχαρίων :

🥈Ηλιόπουλου Αναστασία


7η θέση

4Χ Κορασίδων Αρχαρίων :

Αθανασίου Βάια - Παπαδημητρίου Αναστασία - Παρουσάκη Λυδία - Κοκκινίδου Σμαράγδα


4Χ Αρχαρίων Παίδων:

Νάτης Νίκος - Νάτης Χρήστος - Κυριακίδης Κυριάκος - Δόλης Αλέξανδρος










Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών κάτω των 23!

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν, το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας, οι αθλητές μας Δάσκαλος Άγγελος, Ραπτόπουλος Ανδρέας και Χωλόπουλος Νικόλαος. Οι νεαροί αθλητές της κατηγορίας Εφήβων, αγωνίστηκαν με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας και κατάφεραν να λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό!

Οι Δάσκαλος Άγγελος και Ραπτόπουλος Ανδρέας μαζί με τους Ντούσκο Άγγελο και Χαλιμούρδα Λευτέρη τερμάτισαν στην 4η θέση στην τετράκωπο άνευ Νέων Ανδρών, χάνοντας το Χάλκινο μετάλλιο για μόλις 2 δευτερόλεπτα! 

Ο Χωλόπουλος Νικόλαος με το πλήρωμα του Γιαννούλη Κωνσταντίνο κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό Νέων Ανδρών!

Η Κωπηλατική χρονιά "έκλεισε" από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας για τους τρεις αθλητές μας με το καλύτερο αποτέλεσμα! Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και σε όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες τους!






Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Υποδοχή Ολυμπιονικών στην Καστοριά!

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 27 Αυγούστου, η βράβευση των Ελλήνων αθλητών, για τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου. Η βράβευση των ολυμπιακών κουπιών ξεκίνησε αργά το απόγευμα στο πάρκο Ολυμπιακής φλόγας στην Καστοριά, όπου ο δήμος Καστοριάς απένειμε βραβεία στους αθλητές για τις επιδόσεις τους.

Η γιορτή για την ελληνική κωπηλασία συνεχίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου,όπου εκατοντάδες κόσμου υποδέχτηκε και τίμησε τους Έλληνες κωπηλάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους ολυμπιονίκες μας, Ζωή Φίτσιου, Μηλένα Κοντού, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Πέτρο Καϊδατζή, Ευαγγέλια Αναστασιάδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανο Ντούσκο ενώ το Δ.Σ του ΝΟΜ ανακοίνωσε την ανακήρυξη του κου Καρρά Ιωάννη ως επίτιμο μέλος του ΝΟΜ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την παρουσία όλους όσους μας τίμησαν και έδωσαν μια "ζεστή" αγκαλιά σ'αυτά τα παιδιά που μας χάρισαν συγκινητικές στιγμές. Ιδιαιτέρα όμως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευθυμία Δόλλα & τον Ανδρέα Μπούσιο για τα βίντεο και τα κείμενα, σε όλους τους εθελοντές αυτής της διοργάνωσης που στηρίζουν τον σύλλογο μας σε όλες τις κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, στον δήμο και την Περιφέρεια Καστοριάς , που με την οικειοθελή προσφορά όλων των προαναφερθέντων πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! 























Μοιραστείτε το στο Facebook