Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Υποδοχή Ολυμπιονικών στην Καστοριά!

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 27 Αυγούστου, η βράβευση των Ελλήνων αθλητών, για τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου. Η βράβευση των ολυμπιακών κουπιών ξεκίνησε αργά το απόγευμα στο πάρκο Ολυμπιακής φλόγας στην Καστοριά, όπου ο δήμος Καστοριάς απένειμε βραβεία στους αθλητές για τις επιδόσεις τους.

Η γιορτή για την ελληνική κωπηλασία συνεχίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου,όπου εκατοντάδες κόσμου υποδέχτηκε και τίμησε τους Έλληνες κωπηλάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους ολυμπιονίκες μας, Ζωή Φίτσιου, Μηλένα Κοντού, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Πέτρο Καϊδατζή, Ευαγγέλια Αναστασιάδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανο Ντούσκο ενώ το Δ.Σ του ΝΟΜ ανακοίνωσε την ανακήρυξη του κου Καρρά Ιωάννη ως επίτιμο μέλος του ΝΟΜ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την παρουσία όλους όσους μας τίμησαν και έδωσαν μια "ζεστή" αγκαλιά σ'αυτά τα παιδιά που μας χάρισαν συγκινητικές στιγμές. Ιδιαιτέρα όμως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευθυμία Δόλλα & τον Ανδρέα Μπούσιο για τα βίντεο και τα κείμενα, σε όλους τους εθελοντές αυτής της διοργάνωσης που στηρίζουν τον σύλλογο μας σε όλες τις κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, στον δήμο και την Περιφέρεια Καστοριάς , που με την οικειοθελή προσφορά όλων των προαναφερθέντων πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το στο Facebook