Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τελείωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατακτώντας την τρίτη θέση στον γενικό πίνακα των μεταλλίων .




    Με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τελείωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου το  87ο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατακτώντας την τρίτη θέση στον γενικό πίνακα των μεταλλίων . Την πέμπτη και τελευταία  μέρα των αγώνων ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου κατέκτησε 2 Χρυσά , 4 Χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία ελαφρών βαρών Ανδρών - ελαφρών βαρών Γυναικών - Ανδρών - Γυναικών .Έτσι στο σύνολο κατέκτησε 15 μετάλλια , 5 Χρυσά - 6 Αργυρά - 4 Χάλκινα μετάλλια στον γενικό πίνακα των μεταλλίων πίσω από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων. 




Αναλυτικά αποτελέσματα : 

1Χ Ανδρών Χρυσό μετάλλιο 
Στεργιάκας Χρήστος 




4- Ελαφρών Βαρών Ανδρών Χρυσό μετάλλιο 
Βελλίδης Κωνσταντίνος 
Δάσκαλος Χρήστος 
Γεωργίου Λάζαρος 
Μπουρνούτος Χρήστος 





2- Γυναικών Χάλκινο μετάλλιο 
Βασιλειάδου Αναστασία 
Κεσίδου Ελένη 




4Χ Γυναικών Χάλκινο μετάλλιο 
Βακοπούλου Ευαγγελία 
Χριστοπούλου Ελένη 
Ζαλαμήτσου Γεωργία 
Τσίντζου Ιουλία 




8+ Γυναικών Χάλκινο μετάλλιο 
Χριστοπούλου Ελένη 
Ζαλαμήτσου Γεωργία 
Τσίντζου Ιουλία 
Βασιλειάδου Αναστασία 
Κεσίδου Ελένη 
Εμμανουηλίδου Δέσποινα 
Μπίζιου Ήλια 
Αναστασοπούλου Ειρήνη 
Πηδαλιούχος Μπουρλή Στέλλα 




4- Ανδρών Χάλκινο μετάλλιο 
Βελλίδης Κωνσταντίνος 
Στεργιάκας Χρήστος 
Δάσκαλος Χρήστος 
Μπουρνούτος Χρήστος 



    Ο Πρόεδρος & το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θέλει να συγχαρεί τους αθλητές & τις αθλήτριες του ομίλου για τις επιτυχίες τους που ανέδειξαν τον όμιλο μας τρίτο Πολυνίκη σωματείο στην γενική κατάταξη των μεταλλίων ανάμεσα σε 28 σωματεία που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα. Επίσης να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας για την συνεχή στήριξη των παιδιών τους στην καθημερινή προσπάθειά τους .

    Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους δύο ακούραστους προπονητές του ομίλου μας Τσαλούχο Ιωάννη & Τσίντζου Ιουλία  για την άρτια προετοιμασία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το στο Facebook